Zeg maar niets meer

ik ga wel weg
als je dat wilt
zeg maar niets meer
laat me maar gaan
wees nu maar stil

maar dit is de laatste keer
ik weet jij kijkt nu op me neer
maar straks als het beter gaat
hoop ik dat je voor me staat

ach zeg maar niets meer
ik ga wel weg
dan ben je vrij
zeg maar niets meer
jij was al maanden niet van mij

maar dit is de laatste keer
ik weet jij kijkt nu op me neer
maar als het straks beter gaat
hoop ik dat je voor me staat
en dan
zie ik jou niet staan en zeg
dat je beter kunt gaan je zei
ik blijf je trouw
ik heb nooit geloofd in jou

[Peter Schön solo]

oohooh dit is de laatste keer
ik weet jij kijkt nu op me neer
maar als het mij straks beter gaat
hoop ik dat je voor me staat
maar dan
zie ik jou niet meer staan en zeg
ndat je beter kunt gaan je zei
ik blijf je trouw
ik heb nooit geloofd in jou
oooh dit is de laatste keer
ik weet jij kijkt op me neer
maar als het strakjes beter gaat
hoop ik dat je voor me staat hooa
nee dan sien ik jou niet staan en
eeen zeg dat je beter kunt gaan
je zei me ik blijf je trouw
ik heb nooit geloofd in jou

uit mijn hoofd, op de letter nauwkeurig, toch wel effe namelijk. Ik heb zijn tekst op deze melodie altijd een stuk leuker gevonden dan waar het van gejat was, en dat heb ik niet vaak ;-) Het valt tegen dat niemand die tekst online echt goed heeft uitgeschreven, daarom doe ik het maar even. Als eerbetoon aan inderdaad de enige

met nederlandstalige blues & soul. Die ik toch als jochie op de Albert Cuyp meer dan eens in de ogen moet hebben gekeken.
Karin Ankoné (als ik het me goed herinner) was 1 van zijn eerste grote fans, en die zat natuurlijk weer bij mij in de brugklas. Vond ik toen best raar, want ik kwam uit Amsterdam en was net in het boeren-Twente terechtgekomen, dus als ik nou die fan was geweest dan had dat geklopt, maar tukkers konden dus van Amsterdammers en Amsterdams houden. Was dat even schrikken voor western import als ik. Anyway; Ashes to ashes, dust to dust, ouwe.

Wat me meteen brengt op de provincie Noord Holland. Ik vind dat Amsterdam niet bij Noord Holland, maar bij Utrecht hoort, ik heb dat altijd al gevonden. Amsterdam Noord mag van mij wel bij Noord Holland horen, eigenlijk alles ten noorden van het Noordzeekanaal, maar Haarlem, Zandvoort en Amsterdam-Zuid, dat past gewoon niet. Vaak als ik iets op een Amerikaanse site moet invullen, dan word ik daarmee geconfronteerd. State/Province: [ Noord Holland ] Echt, hoe komen ze erbij? Dit is toch geen Noord Holland? Ik bedoel, Noord Holland, dat is meer iets als eeh.. !!~G1J*ZuLt*N13t*00Rd3|3N~!! ;-)

Leave a Reply