Uw titel hier, ja

Even wat dingen uit mijn hoofd smijten, anders word ik echt gek hier.

Ik weet het, ik ben vaak laat met het ontdekken van bepaalde levensmiddelen, maar ik heb kortgeleden dankzij Patrolling season 1 episode 5 Maple Syrop ontdekt (of Ahornsiroop), en wel een grade B bio-organic versie. Waanzinnig lekker èn gezond spul mensen. Kan in havermoutpap, met brinta, op brood, whatever. Ben je een jult.net fan? En kende je Patrolling en rantspeak nog niet? Dan klopt er iets niet. Rantmedia is the bomb. Jammer voor de mensen met dial-up modems, want de high quality video-downloads zijn de files die je wilt zien. Ook zéér aan te raden is Sean Kennedy’s TV show 2, waarin rond 1:18 een interview met een leuke sat-tv hacker te zien is.

En, mijn favoriete mxstream euronet amsterdam-zuid abonnee; Hoe horny was jij vrijdag (die laatste hete dag van het jaar), dat je tussen 13 en 15 uur wéér ruim een uur lang jult.net hebt zitten plunderen? Vergeet niet dat al je stappen worden gelogged. Als jouw IP-adres hier gedetecteerd wordt gaan er namelijk sirenes af ;-)

Maddox is weer vanouds sterk met zijn zaak tegen web-censuur. Hij heeft alwéér gelijk. Ook jult.net wordt hier en daar reeds geblocked, trouwens. Belachelijk.
With the injustices of the world at our fingertips, genocide and civil war in Northern Africa, an AIDS epidemic sweeping through Sub-Saharan Africa, starvation, poverty, and crime occuring in every country around the world, terrorism finding its way into the backbone of society, civilians being slaughtered on a daily basis, God forbid there be a satirical Internet site!

Leuk, voor de man die even een mentale reset nodig heeft, na al die spam die ervoor heeft gezorgd dat je derde been onderhand uit je broekspijp over de grond sleept.

“Try to keep an open mind, but not so open your brains fall out.”

Leave a Reply