Peter Siebelt is de grootste huilebalk in dezen.

Omdat ik mij stoorde aan dit artikel probeerde ik een berichtje achter te laten via petertjes contact-pagina. Dat vond zijn waardeloze CMS echter “too long”. Gelukkig heb ik daar dan altij;d een hele mooie oplossing voor: Mijn eigen oude trouwe jult.net! Hier dus wat ik hem wilde schrijven:

Tjonge, wat bent u een naar verbitterd mannetje met een schrikbarend groot gebrek aan geestelijke bagage, gezien uw ‘onderzoek‘ naar Gonggrijp. En u toont op uw website een zo overduidelijk ontspoord ego. Misschien een beetje teveel verwend door uw moeder? Want u komt zo omhooggevallen over, ik bedoel; Iemand als u hoort toch helemaal niet te schrijven of iets in de journalistiek te doen? U mist daar gewoon de aanleg voor. Die gebrekkige journalistieke vermogens tracht u te maskeren door u te scharen achter politieke stromingen die u blijkbaar niet eens goed begrijpt, daarin niet verstoken van een flinke dosis grootheidswaan. Wat uw politieke voorkeur is heeft dan ook helemaal niets uit te staan met uw gelijk of ongelijk in de zaken die u ‘onderzoekt’ of waar u over schrijft. U doet blijkbaar maar wat, en schiet maar wat om u heen. Doe ik zelf ook wel eens, maar dan zorg ik er tenminste voor dat ik wat harde feiten verzamel en in ieder geval dusdanig gelijk heb dat ik mij een beetje kan verdedigen. Met de wijze waarop u het doet denk ik niet dat u veel vrienden over zult houden. Maar ach, ik heb zulks vaker gezien; Uw slag wordt meestal vanzelf wakker na flink wat sociale behoefte, bijv. dankzij een langdurige ziekte, kanker of ander groot ongeluk, en als u de confrontatie dan niet aan kunt pleegt u laf zelfmoord of vlucht u naar een ver land waar u hoopt dat niemand u ooit zal vinden of herkennen. U bent dus zelf de grootste huilebalk, u weet het alleen nog niet.

Leave a Reply