Nova Bi Vino

Stiekem is jult al heel lang een beetje verliefd op Vivian Boon. Ze is erg leuk en lief en gek. Je kunt haar tegenwoordig zien in vrijwel alle verslaggeving vanuit Frankrijk en Parijs in de videootjes hier, maar ik ben haar ook eens in het echt tegengekomen in Amsterdam. Ze lachte naar me. (Altijd link ;-) Helaas heeft ze ringen om haar vingers, dus daar zit vast geen toekomst in. Wat jammer nou.
Ik vind die Sarkozy trouwens onbetrouwbaar overkomen. Beetje zo’n mafia-achtig kereltje. Wordt vast niks. Da’s fijn, want dan komt Vivian vaker in het nieuws ;-)

Vanmorgen werd ik wakker met een verrekt pijnlijke onderrug, trouwens. (Alsof Vivian de hele nacht met me bezig was geweest. LOL) Lumbago, waarschijnlijk. Ook wel bekend als spit. Doet een mens weinig aan. Minder lang in één positie zitten. En weer eens wat vaker zwemmen.

Leave a Reply