Cadeautje voor Benedictus

Het is 1 groot complot, zeg ik u. Dacht ik een originele naam te hebben, beetje rustig nog, qua google enzo, gaan ze in Rome een paus met mijn tweede naam neerzetten. Daar gaat mijn uniekheid. Goed, de andere kant van de medaille is dat ik meefiets op zijn roem ;-)

Alsof ik het aan voelde komen heb ik mezelf onlangs maar vast getracteerd op een heel stoer horloge. Waterdicht. Zit een kompas in. Een thermometer, en een hoogtemeter. Had ik een tijd geleden het dragen van horloges nog afgezworen als gevaarlijk stress-genererend statussymbool waar je aan kunt blijven haken, met dit horloge aan voel ik me echt goddamn (sorry Benedictus) sexy. Ja, heel soms zijn horloges gewoon lekker. Alles uit en alleen nog dat horloge aan mijn lijf, het heeft wat. Dit is het mooiste metaal (Titaan) wat ik ooit heb gedragen. Vooruit, ik zal eens een plaatje schieten van mijn horloge met mijn arm erin (binnenkort in dit theater ;-)

Leave a Reply