Best wel een beetje (lulligvoorme) 11

Tadaa, alweer een mp3 ( ~93 kBit/s vbr, 32 kHz, 33,7 MB )

In deze aflevering onder meer:
24
Godspell
– Julius Benedictus stelt zich eens aan u voor (zou tijd worden)
– Ernstige gewetensbezwaren (NOT!)
– Het veilige militaire apparaat (NOT!)
– De Breinloze Stichting slaat weer toe (NOT!)
– Radio, Processing, Domien en Elger
Sean Kennedy’s Newsreal

This Post Has 2 Comments

 1. DaBok

  Hallo Jules,

  Ondanks dat ik ex-beroepsmilitair, en zelfs ex-marechaussee (van die paspoortcontrole) ben, heb ik met veel plezier naar je podcast geluisterd đŸ˜‰ Kan mij wel wat voorstellen hoe je over die dingen denkt.

  Wat mijzelf het meest boeide was jouw uitleg over processing. Ben heftig geĂ¯nteresseerd in dit soort onderwerpen en ik heb ook al op het podcastinfo forum gelezen dat je een goed verhaal had over vbr. Verzoekje: zou je misschien hier niet eens een informatieve podcast over willen maken? Denk dat vele podcasters hier veel van je kunnen leren!

  Dank voor deze cast en groet!

 2. jult

  Mijn mening over het leger en de marechaussee kwam er naar mijn eigen idee ietwat eenzijdig uit, ik ben er dubbel in hoor đŸ˜‰ Ik weet namelijk dat ze ook hele goede dingen doen. Overigens denk ik er wel eens over om bij de AIVD te solliciteren, dus eeh…

  De uitleg over processing kon ook beter, vond ik, het was wat laat, en ik kan het inderdaad een keer helderder doen. Goed plan! Dank voor de tip. Ik zal het een keer proberen begrijpelijk te brengen en uit te werken.

Leave a Reply