Tachtigerjaren-teenager?

Even kijken naar MTV dit weekend! Vooral niet te missen is “Retrosexual The 80’s: Teen Sex” Zaterdag tussen 12:05 en 16:58, en Zondag (tussen 12:05 en 16:58) nog een kans om 14:05. VH1 Productions op haar best; Let op de waanzinnige montage, en natuurlijk de perfecte soundtrack onder het geheel. Da’s nog eens TV! Ook aan te raden als je toen geen teenager was, maar de grote man achter jult.net wat beter wilt begrijpen – en wie wil dat nu niet? ;-)
(alleen jammer dat er ondertiteling overheen zit, wordt tijd dat ze dit eens optioneel maken)

This Post Has One Comment

  1. Mea Culpa

    Nou dit gaan we zien natuurlijk.
    De grote man achter Jult.net willen we wel wat beter begrijpen. *heeft tong uit mond en twee vingers op de rec knop van de videorecorder*

Leave a Reply