afreactie

“Simply stated, there is no doubt that Saddam Hussein now has weapons of mass destruction.” (Dick Cheney)

Goh.. en.. maar.. eeh.. nu geven ze dus alweer toe dat ze alles hebben gebaseerd op leugens? (ook die oorlog en die 1550 doden daar..) En wacht even, wij gehoorzamen aan die leugenaars, omdat onze meelopers 1 of ander verdrag hebben getekend of zo? En die meelopers eisen dat wij ons veiliger voelen, omdat ze ons te allen tijde geld afhandig willen kunnen maken als ze daar zin in hebben, als straf voor het verstrooid en imperfect mens zijn, en het daardoor niet overal en altijd bij ons dragen van een Ausweis. En hoe doen we dat eigenlijk in het zwembad, of skatend in het park? Opvallend is trouwens dat steeds meer mensen hun ID kwijt zijn *omdat* ze het steeds bij zich moeten dragen, terwijl ze het voorheen altijd keurig op 1 plek bewaarden. Er zullen dus meer nieuwe ID’s moeten worden verstrekt, flink wat extra inkomsten voor de staat, en een boel bureaucraten happy; Hebben we weer wat te doen op het gemeentehuis. Kunnen de AIVD cams ons ook weer even close-up vastleggen bij de loketten.
Wat veel mensen trouwens niet beseffen, dat is het plan om bij de volgende vervanging van id-bewijzen er een RF-ID ‘chip’ in te hebben zitten, zodat men kan zien wie waar loopt, en men kan verifieren of je gezicht wel hoort bij de code in je RF-ID-chip enzo. Handig voor, u raadt het al, de veiligheid op vliegvelden. Niet iedereen draagt namelijk steevast zijn/haar mobiel bij zich, en dat is voor de AIVD natuurlijk al vrij lang een doorn in het Big Brotherlijke oog. Dus het is niet omwille van uw veiligheid NU, welnee, het is om ons te laten wennen aan de onveiligheid straks. Hard nodig als de olie op dreigt te raken en de boel daardoor wat gespannen gaat worden..

En toen dacht ik; Kom, laat ik die TV weer eens aanzetten, maar meteen stoorde ik me mateloos; Er is ene Rachid Ben Ali, die had een klein stukje uit de Koran ge-copieerd, en daar met blauwe pen(!) hier en daar wat wijzigingen bij geschreven, omdat hij -terecht- meent dat die onzin niet meer van deze tijd is, en een update behoeft. Goeie gozer, die Rachid, denk ik dan. Maar nee hoor, daar komt ons opgefokt zeur-islamietje weer, hij heet Mohamed Azahaf (ja met 1 m) en och och, meneer vindt het zeer beledigend, het doet namelijk pijn als een kunstenaar *goedbedoeld* met balpen in ‘zijn’ ‘heilige’ flutgeschriftje kladdert. Och wat heeft ‘ie het toch zwaar in ons land, en oh wat heeft hij daar zelf weinig mee te maken! Get a fucking clue, Mohamed! Geheel terecht merkte Rachid dan ook op dat Mohamed last heeft van een respect-stoornis. Thank the force for that guy. Fighting for freedom. Rachid is inmiddels *natuurlijk* door serieuze reli-freaks (a.k.a. de tasjesdievenbrigade) met de dood bedreigd. Mijn idee is om als Nederlanders nu eens een vuist te maken tegen dergelijke vrijheidsberoving, bijvoorbeeld door allemaal 1 alinea naar keuze uit de koran te copy-pasten, en die alinea naar smaak te verbeteren, en dat te publiceren, online of via print, via de radio of TV. Er staat notabene niet eens copyright op die zandpierlala-verhaaltjes, we mogen het dus beschouwen als een soort creative commons licensed product. Een open-source bijbel.

Oh ja, en dan hebben we H5N1: Pas op met rauwe eieren enzo…

Meanwhile in Juliusland;
Ben nu officieel platinum Pivot-donor. Geld teveel Julius? Nee, maar ik ben de beroerdste niet, zeker niet als ik op zoveel sites zoveel plezier beleef aan zulk een betrouwbaar content management product, en Bob & Co deserve it. Pivot is one of the very few things us Dutchmen can be proud of these days ;-)

Ondertussen is squirrelmail 1.4.4 released as stable en mede daardoor heb ik weer overal werkende secure webmail. Cool.
Last but not least ben ik ook bezig mijn digitale en fotografische kunst-collectie te ordenen.

This Post Has 6 Comments

 1. marc

  Als uitvloeisel van de Europese Grondwet krijgt Turkije straks meer invloed op de Nederlandse wetgeving dan Nederland zelf. Ik ga mensen voorhouden dat het referendum alles te maken heeft met Turkije. Als we de Turken niet kunnen tegenhouden, moeten we op zijn minst zorgen dat ze het hier niet voor het zeggen krijgen. Een stem tegen de Grondwet is een stem tegen Turkije in de Europese Unie. (Geert Wilders)

 2. Sarah

  Die Rachid Ben Ali spoort niet! Hij is gewoon echt helemaal de weg kwijt..Einde verhaal!

 3. Mohamed Azahaf

  Hahah ik lach jullie uit. En mij dan een zeur-islamietje noemen. hahahahahhahahah hahahahhah

 4. jult

  Toch leuk hoeveel opschudding tegenwoordig een paar woorden en een internetsite veroorzaken. Je mailadres zegt trouwens dat je rachid_elotmani heet. Iets te verbergen?

 5. Sarah

  Mohamed mag ik meelachen hahahahahhahahahahahhahahaahahahhaha

  Hamkoe swijaa ahahah (ik hoop dat je het begrijpt Mo) ahahahahahhahaha zooo dat is eruit!!

 6. jult

  Wie lachen jullie nu eigenlijk uit? Jezelf, als Nederlander? Want dat wilde je zijn toch, Nederlander, met de rechten van elke andere Nederlander? Ondertussen natuurlijk wel graag je retarded religie uit de middeleeuwen aan ons vrije burgers opdringen; https://jult.net/dub/entry.php?id=105

  Ik vrees voor jullie dat wij harder en langer zullen lachen dan al die respectgestoorde zeur-islamietjes.

Leave a Reply