Best Wel een beetje (lulligvoorme) 5

OK dan, een plekkie vrijgemaakt voor de mp3 uitvoering van Aflevering 5 , maar ik denk niet dat dit elke keer gaat lukken…

This Post Has 3 Comments

 1. agogo

  Bedankt voor je service! Mijn budget is ook beperkt en dus geen geld voor riverpods en dergelijke. Zie me dus genoodzaakt om het zelf maar te gaan omzetten naar MP3 in de toekomst. Je uitzendingen moeten dan wel de moeite waard blijven anders doe ik er geen moeite meer voor :). Kijk, jij bent degene die kookt en serveert. Ik consumeer het alleen. Op deze manier moet ik alsnog de soep gaan opwarmen…..OK, ik snap dat verhaal van je natuurlijk wel. Ik stoor me echter niet aan de geluidskwaliteit van MP3.

  Groetjes weer en ga zo door!

  Agogo

 2. dennis

  Sinds wanneer maak jij je druk over bandbreedte Julius? Of draai je dit niet op je eigen gebakje?

  Leuk trouwens je podcast! Zag ineens dat je ermee bezig was ..
  En inclusief Enclosure RSS feed. Top!
  helemaal Top!

  Dennis

 3. jult

  Hey Dennis!
  Hoe heb jij die ping naar audiorpc.weblogs.com gefixed? Ik doe het nu maar steeds via die pingform URL, want mijn ping automatisch wordt niet geaccepteerd. Misschien ping ik de verkeerde server?

  Anyway, succes met de verhuizing daar!

Leave a Reply