112

De Van Gogh killing raakt mij meer dan ik dacht, want ook al was het een promoter van drugs, sigaretten en teveel eten, en zou hij sowieso te vroeg sterven aan een kanker; Juist om zijn anti-godsdienst acties kon ik vaak hardop lachen. Hij had namelijk groot gelijk. Wist u dat mohammedanisme het enige ‘geloof’ is dat de doodstraf stelt op eigen keuze? Mohammedanisme is zèlf puur heidendom: Ontstaan uit een vruchtbaarheidscultus. Dat de struikrover Mohammed de cult voor eigen militair gewin heeft aangepast doet daar niets aan af. Behalve dan het feit dat bij zijn meelopers de lange tenen kennelijk met een factor 10 zijn gegroeid…

Luister hier en HIER naar de laatste radio-interviews met Van Gogh, en lees hier zijn dodelijke columns, waarmee hij goedbewaarde geheimen van de èchte moslim verklapt. Overlopers, de onechte moslims, zijn degenen die beweren dat men de Koran verkeerd interpreteert. Echte moslims mogen dat niet doen. Daarom zijn ze hier, omdat ze in hun land van afkomst niet mogen zeggen wat ze denken en vinden, of omdat vrouwen daar al het werk moeten doen terwijl de mannen lui thee zitten te drinken met hun vrienden op het zonneterras. Deze nog in de middeleeuwen levende streng gelovigen moeten echt eens een keuze maken:
– Primitief en onbeschaafd blijven (maar dan ook geen gebruik/misbruik maken van door ons heidenen ontwikkelde technieken, zoals videocamera’s of vliegtuigen), òf:
– Wakker worden en hun ‘geloof’ vaarwel zeggen, onze vrijheden toejuichen en een internet-aansluiting realiseren, en verder leren kijken dan de bekrompen humorloze krabbels van de vijfde colonne der geitenneukers.
Islam is eigenlijk meer oudewijvenpraat over zogenaamde Grote Overwinningen van Onoverwinnelijke en Moedige Helden die Zich Opofferden om In Het Paradijs Te Komen (want men had niets anders dan zand). Het opleidingsniveau van de biologische vader van de killer (die Mohammed B.) is waarschijnlijk aan de lage kant; Analfabetisme is in zijn land namelijk sky-high en het bijgeloof is er immens. Allahmahl dankzij het vertrouwen in terreur. En afwezigheid van het gebruik van de grijze massa: ratio. Islam is eigenlijk fascisme pur sang: een tribale terreur-organisatie van de territoriale clan van Mohammed, die geen enkel respect heeft getoond (en nooit zal tonen) voor andere culturen, andere volkeren of andere verhalen. Men zal blijven knagen aan de samenlevingen waar men nieuw binnenkomt, want dat is nu eenmaal de opdracht van het fascistoïde zwijn:

Verover dar el-harb ! Vernietig de ongelovigen !

Eén ummah ! Eén Kalifaat ! Eén Mohammed !

Of zoals men onder Hitler zei:

Ein Volk, ein Reich, ein Führer !

De Islam is (dus) geen geloof, maar een ideologisch systeem, gebaseerd op de mentaliteit die afstamt van de Bedouinen en door ZandPierlala Mohammed is vervolmaakt tot een mondiale terreurorganisatie. En de Qur’aan is een brainwash-manual voor kolkende bloed-eer en misplaatste (macho) superioriteit. Gezellig prachtig cultuur-goed, wat we vooral graag nog eens via megafonen over onze steden horen schallen “ggachmmalaaschlaga allaalahamagagaamaahagaas fatwa!” om ons te herinneren aan de terroristische dreiging van de ‘moderne’ sjaggerijnige wereldveroveraartjes. Moskeetje hier, moskeetje daar, met een jihad zijn ze dan gauw klaar. ;-)

Het zou tijd worden dat onze achterkamertjes-politici terugnemen wat ze over Fortuyn hebben beweerd, want alsjeblieft zeg, hij zou de staat hebben mogen aanklagen wegens smaad. Heeft ‘ie niet gedaan (niet meer kunnen doen), omdat ‘ie daar niet de persoon voor was (en wel wat beters te doen had). Vervolgens moet men eens ophouden met dat hoofd in het (woestijn)zand te steken en al het slechte op te blijven hangen aan de kapstok die ‘extreem rechts’ heet, terwijl we hoe langer hoe meer beginnen te begrijpen hoezeer Pim en Theo het bij het rechte end hadden. Als ik naar mijn eigen leven kijk, dan heb ik nog nooit last gehad van de ‘rotzooi’ die ‘extreem rechts’ aan het trappen zou zijn, de haat die deze beweging zou zaaien. Waar ik wèl merkbaar last van heb, dat is bijv. het feit dat het hier alsmaar voller en drukker wordt, maar dat men niet wil erkennen dat het hier te vol is (laat staan daar iets aan lijkt te doen), en dat ik veel dingen niet meer kan doen, omdat de zaakjes door allochtone aso’s onveilig of onaangenaam gemaakt worden. Voor je het weet roep je een jihad over jezelf af, gewoon door wat woordjes neer te typen. Dingen als:
Profeet Mohammed was een perverse kinderneuker die 9-jarige meisjes de woestijn mee in nam.
Als ik dat wil zeggen of schrijven, dan doe ik dat. Ik weiger de treden naar beneden te volgen, die de cipiers van mecca voor ons hebben uitgestippeld.

This Post Has 4 Comments

 1. Marc

  die *moslims hebben het steeds over “de vijanden van de islam”, terwijl hallo hallo wakker worden! het is nu juist die islam die vijanden heeft, theo van Gogh bestond alleen maar, en hij was een vrij man, vrij om te REAGEREN op die debieltjes met hun compleet achterlijke religie en bijbehorende ONZIN, die *moslims hebben ZIJN kritiek toch ZELF op zich afgeroepen!?! Wij staan toch ver boven dat achterlijke territoriale gezwam, boven die jaloezie van die tulband-gekken, wat kan ons die fokking islam nou verdommen? Laten ze zich er fijn mee bedruipen in een werelddeel ver hier vandaan, maar laten ze ons er niet langer mee lastig vallen. Wij hebben veel betere dingen te doen! tering zeg!

 2. HM

  Ja, en ik wil niet veel zeggen, maar wat die Ayaan en Theo met dat filmpje vertelden, wat was daar nu zo nieuw aan? Rushdie zei hetzelfde. En wij wisten het hier allemaal allang: Alle achterlijke moslims zijn primitieve aso’s, pedo’s, gelovige gekken, agressieve enge kereltjes die niks beters te doen hebben dan slaan, vechten, interessant doen met hun boekje etc.

  Ze mag zich vereerd voelen om op die lijst te staan, het wil namelijk zeggen dat ze een eerlijk en beschaafd mens is. Wij staan trouwens allemaal genoemd in de brief van die zombie kamelenneuker, omdat we ver boven dat addergebroed staan, beter zijn dan Allah, slimmer zijn dan de cipiers van Mekka. Daar kunnen ze natuurlijk niet tegen met hun naar kamelenstront ruftende humorloze grote bek.

 3. jult

  Wat ik wel interessant vond was de stelling dat je inderdaad geen “The Life Of Mohammed” film zult mogen maken, want dat de absolutie van die islam dat verbieden zal, is het niet met woorden dan is het wel met geweld. Lachen om zichzelf of om het leven kunnen ze kennelijk niet. Ik moet sowieso nog zien van welk niveau de humor is in moslimlanden, maar dat terzijde. Ze zien daar geen ironie, ze snappen geen sarcasme. Dat is dan niet ons probleem, vind ik. Wij zijn niet zomaar NU zo ver gekomen dat we niet meer per sé in goden geloven, en het geloof zelfs graag belachelijk maken, dat is het resultaat van een jarenlange ontwikkeling, van vooruitgang! Die kerken lichten de boel op, dat blijkt telkens weer, om macht te verkrijgen (zie Bush, btw). De meeste kerken menen ook nogsteeds dat de aarde plat is en dulden geen zelfkritiek. Moeten wij daar nu mee?

 4. bientje

  “Ik heb menigmaal in woord en geschrift mijn steun verwoord aan Nederlanders van buitenlandse herkomst, aan illegaal hier verblijvende buitenlanders en aan marginale groepen in de samenleving. Dit alles vanuit de idee dat eenieder recht heeft op een plekje onder de zon en vanuit de gedachte dat de veelkleurigheid van stad en samenleving zonder meer een grote verrijking is. Niet alleen van onze economie, maar ook van onze cultuur. Wat zouden we zonder al die vogels van verschillende pluimage een armetierige en saaie samenleving hebben!”

  Pim Fortuyn in zijn boek ‘Het zakenkabinet Fortuyn’.

Leave a Reply