Chocolade en Cécile

Een ‘oude’ nooit helemáál beantwoorde liefde Cécile Nijkamp is deze week weer eens prachtig in beeld gebracht, effe doorspoelen naar 18:16 :-) Ja ja, die Cécile, en hoe lang mooi kan zijn, of hoe mooi lang kan zijn. Zo omschreef ik het ooit voor haar. En haar ogen, die waren buitenaards, en zo te zien is dat nogsteeds het geval. Ze is persvoorlichtster van de Consumentenbond geworden, best een coole job. Vaak op de radio, soms op TV. Daarom is het belangrijk dat je geen ernstige taalfouten maakt, dat je niet afgaat, want ik hou nogsteeds een beetje van je, als mens bedoel ik, dus Cécile, het enig juiste is TE ALLEN TIJDE. Maar het is TEN TIJDE VAN en TEN TWEEDEN MALE. Ezelsbruggetje was voor mij altijd dat de laatste letters ervan het woord “ene” vormen, wat ook een tijdsaanduiding is, dus: tE alleN tijdE. Nogsteeds bevriend met Nathalie trouwens?

Leave a Reply