Wallpaper

Voor de mensen met een Samsung SyncMaster monitor op de digitale aansluiting; Sinds gisterenavond heb ik deze foto (in 1280 bij 1024 pixels-formaat) als achtergrond voor mijn desktop, en het is echt 1 van de leukste wallpapers die ik ooit op een PC gehad heb! Aap me gerust na, iets is er heel erg rustgevend aan, ik weet niet precies waarom. Ik hou helemaal niet zo van mensenmassa’s namelijk. Ik kan er wel tegen, maar ik ben geen liefhebber van die gedwongen feestvierderij. Kan natuurlijk best toevallig wel eens zo zijn dat ik in een feeststemming ben als er een nationaal feest is, dat het samenvalt zeg maar.
Vandaag trouwens aanzienlijk minder stuk glas op straat dan op 1 mei voorgaande jaren, sinds ik in de Jordaan woon en daar een trend in waar kan nemen dan. Dus òf de schoonmaak heeft top-werk verricht, of plastic bekertjes overrulen het glazen equivalent, of de gemiddelde hollander is wat voorzichtiger geworden. Ik denk dat alledrie een beetje het geval zijn. Progressie, niet te geloven, het kan!

Och lieve mensen, kijk hier nou toch eens goed naar, en vertelt u mij dan eens waarom er iets is in plaats van niets, en hoe (en waarom) dat iets plotseling besloot te gaan ‘leven’…

Net een nieuwe extra bad/ochtendjas gekocht, want die stomme grijze is eigenlijk te warm. Ook twee supergrote theeglazen erbij, want ik ben dat inschenken zat. Kost maar extra tijd elke keer enzo. En ik heb vannacht niet geslapen, dus ik voel me inmiddels een zombie. Deels bewust, want ik wil vanavond vroeg kunnen inslapen. Alleen shit dat ik dan meteen weer zo’n last heb van mijn neus. Blijft een stomme uitvinding, die bij lage weerstand (zoals nu) overgevoelige neus van mij. Neem ik weer eens flink wat chocolade, melkproducten en gebrande suikers tot me, moet ik daar meteen de volgende dag voor gestraft worden.

Leave a Reply