too big digital art
CNNthrax

  16 okt 2001

Ik hoor net dat Paul Witteman een 25 jaar jongere vriendin (cq minnares) heeft. Kijk, *dat* zijn de dingen die een Julius graag hoort! :-) En ik maar denken dat ik me moest schamen met die liefde voor dat meisje (sorry: die vrouw) met bouwjaar 1982. No way dat ik dat nu nog doe dus hè. Verdorie, wat een troost!

Deze is leuk. Hoort eigenlijk links te staan, maar what the heck. Deze daarentegen, is best hard. En ach kijk nou, wat leuk, achtergrondplaatjes die rouleren, ra ra hoe doet hij dat? nou weet je, ook hij is een geek, nou goed? Allemaal wel fijn hoor, die logging communities, die openbare dagboekers die elkaar allemaal in hun linklistjes pleuren, maar ik hoor er toch ergens weer niet echt bij, het gaat zo dwangmatig lijken, met allemaal peer-pressure die uit moet gaan van de manier van schrijven, hell, just what we need: Nog meer prestatiezucht! :) Dat je maar het mooiste design hebt, elke maand de hele handel omkat, en de meeste hits haalt. Fuck zeg, heb ik niet al genoeg aan mijn hoofd? Voor ik het weet gaat het nog een plicht worden om anderen te voorzien van geschreven woord. No way, het moet wel leuk blijven. Wat echt leuk is aan het net zijn de (verre en anonieme) contacten die je kunt leggen. en dat het soort zoekt soort principe hier zo eenvoudig doorgang vindt. dat je die contacten soms kunt doortrekken naar het echte leven. voor je het weet heb je een relatie met een nerdgrrrl of een weblogster, of met een lid van de "I Love My Cleavage" webring. djiez, hoe komen ze erop. niet leuk is dat mijn linker shift-toets kapot aan het gaan is. want normaal beginnen mijn zinnen keurig met hoofdletters. Rare tijden deze dagen. Als de bevolking in paniek raakt, lijk ik meestal juist tot rust te komen. Er is ook iets raars gaande met mijn gezondheid. Vreemde hoofdpijntjes die ik niet vertrouw. En op sommige dagen is het juist net alsof de verouderingsklok achteruit is gaan lopen, heb ik zin om dingen te breken die onbreekbaar zijn, voel ik me veel te sterk voor de dingen die ik doe, heb ik een vreemd energie-overschot waar op zulke momenten dan natuurlijk net geen vrouw van kan genieten. shit.

15 okt 2001

Leuk, nu nog iets verzinnen waardoor het voor de lezer duidelijk is dat de linkerkolom amerikaans is, en de rechter nederlands. Wat een lekker weer trouwens ineens hè? Jammer dat ik er weinig van kan profiteren, beetje veel werk te doen, en het meeste is indoors. Wat dat dan is, zul je je afvragen. Wel, kijk daarvoor ook eens hier, en lees vooral de FAQ. En verder weet ik niet of ik er wel mededelingen over wil doen en publique. Zo onderhand leest mijn halve familie en voltallige kennissenkring mee hier, dus ik moet oppassen met wat ik schrijf ;-)

Oh, by the way, het gaat echt de goede kant op met de snelheid van internet, check http://www.tweakers.net/nieuws/18857
(zie submitter ;-)

Yours truly

elke beetje lul heeft zijn eigen url

Julius B. Thyssen

« ? journal.domain # »
« webloggers »
« # .net ? »

random link