1700 taps per etmaal

Even wat links dumpen.
- Path Intelligence
- project Main Core
- newsreal
En uit usenet:
- Bijna 1700 taps per dag
- All your verkeersgegevens are belong to us!

Shh!

Vuurtoreneiland view NW

snt
taken from this tower

a battery, a magnet and a wire

MUTO, a wallpainted animation


by Blu

Werkgroep Cartoonproblematiek


what's next, de "werkgroep weblogproblematiek" ?

Monkeys

U heeft niets te verbergen?

Wat is uw pincode? Hoeveel heeft uw laatste vakantie gekost? Waar bent u geweest? Hoe reisde u? Hoeveel verdient u per maand? Hoeveel belt u privé met uw mobiel tijdens werkuren? Heeft u wel eens kwade of sociaal onwenselijke gedachten? Wenst u wel eens iemand dood? Wanneer heeft u voor het laatst gemasturbeerd? En waar bevond u zich toen? Hoe vaak masturbeert u?
Van al diegenen die niets te verbergen zeggen te hebben zie ik graag de antwoorden online verschijnen als er weer eens een database slecht beveiligd blijkt te zijn. Of zo. Zijn ze allemaal ineens nergens meer..

Check ook beslist even de terechte strijd die gevoerd wordt door mijn Internet Provider.

Dank je Partytime J.J.

Pure Ownage by Lesley Gore


from my mom's days ;-) produced by none other than Quincy Jones!
by the way, dit is dus dat liedje

Jesus Died for Talk Radio

Etch A Sketch Clock

Ben's Lazy Eye

Mijn nanofiber koolstof-polymeren gebit

Slechte uitvinding is dat toch, het gebit. En het tandvlees. Waarom krijgen we als mens niet z.s.m. een gebit met tandvlees bestaande uit keramische nanovezels, voorzien van een beschermende mycelium? Dan zijn we voor de rest van ons leven van die belachelijk grote kostenpost verlost. Volgens mij hè, is het met tanden net als met fietsbanden; Het fragile deel ervan wordt bewust fragile gehouden, en de prijzen kunstmatig hoog. Ontwikkelingen komen er maar moeilijk doorheen. Think about it:
Miljoenen tandartsen zouden zonder business zitten als we na 1 grote behandeling nooit meer naar de tandarts zouden hoeven. Als die achterlijke zinloze tandzenuwen er niet zouden zijn. Wat voelt een mens nu met het gebit? En waarom moet een tand zo gevoelig zijn voor beschadiging? Volslagen zinloos. Waarom moet een gebit zo fragile zijn als we al hele ruimteschepen en Large Hadron Colliders kunnen bouwen van steviger materialen?

Het zijn dit soort gedachten die mij helemaal doen gaan voor wat mensen als Craig Venter, Ray Kurzweil, Aubrey de Grey, Paul Stamets e.d. bedenken en nastreven. Wij mensen zijn als organisme te onderontwikkeld voor de hersenen die erin huizen. Hail to nanotechnology. Hail to biotech. Hail to technological, medical and spiritual advancements! Hail to the future, dus.

U snapt 'm al: jult moet morgen naar de tandarts want hij heeft 2 gaatjes. Vroeger had ik altijd pas gaatjes als ik iets voelde. Tegenwoordig zien tandartsen gaatjes op foto's, zonder dat jij ze voelt. En als tandheelkundige behandelingen nou gelijk zouden lopen met de technische vooruitgang en hoeveelheid te behandelen mensen (i.e. de toenemende wereldbevolking), en dus minder duur zouden worden vanwege de massa-productie en -uitvoering ervan, maar niets van dat al: Ik heb de tandarts in mijn leven alleen maar duurder zien worden. En niet zo'n klein beetje ook.
Begrijp me niet verkeerd: Mijn tandarts is OK, ik vertrouw zijn oordeel, maar volgens mij klopt er heel veel niet in de tandheelkundige wereld. Qua prijsvoering in het algemeen, qua gebruikte materialen (en de prijzen daarvoor). Soms zie ik wat ze zoal vragen voor een paar minuutjes werk, alleen het werk bedoel ik, en dan vraag ik me af of dergelijke beloning wel proportioneel is, afgezet tegen de zwaarte ervan gaat het soms echt ver. Bij alle tandartsen. Vroeger merkte ik daar niets van, omdat het ziekenfonds alles vergoedde. Had er geen omkijken naar. For some strange reason is dat helemaal omgegooid, en zijn we nu allemaal de lul zodra er iets met ons gebit mis is. Nogal logisch, dat dat gebeurt, want wroeten in je mond is niet iets wat we van nature zouden doen. Tegen een paard zeg je ook niet beschuldigend dat 'ie maar meer had moeten flossen en stoken, als 'ie teveel koekjes en suikerklontjes heeft gekregen en zijn gebit daardoor kaduuk is. Als je de filosofie van de tandheelkunde en mondhygiene zou doorvoeren op de rest van het menselijk lichaam, dan zouden we ook zo nu en dan met een lange stok en borstel in onze longen en reten moeten porren, bij wijze van spreken.

Slow Jerk


(from The Whitest Kids U' Know)

A little fun on the plane


"I'll do the worried walk now" ;-)

John Cleese on beauty etc.


parts 1, 2, 3, 4, 5

The Large Hadron Collider


some are worried about this really big thing

Progressie

Omdat ik wat tijd had de afgelopen dagen heb ik deze site (en de server ervan) eindelijk eens van wat lang liggende issues verlost. Zo is het bovenstuk van de frontpage nu een sub-weblog, dat wil zeggen dat alle foto's en video's die ik daar plaats óók na te zoeken zijn op datum etc. Ze kunnen als lijst opgevraagd worden.

Naast een heleboel kleinigheden, zoals coole truukje, ook nog het boxje met "Hottest links" in de linkerkolom, die links updaten nu realtime met wat er het meest opgevraagd wordt door bezoekers. Interessant wel..

En nu ga ik varen over de Amsterdamse grachten met een geheime collega! ;-)

Largo's garden ;-)

Police State anyone?

Cyré (1987)