The Wrangler Shake

I'm eight years too late with this, because (just like James experienced) nobody told me that Flexi-Discs ceased production in 2000. For those who might not remember, Flexi-Discs were records pressed on thin, flexible vinyl. They were cheaper to produce than conventional vinyl discs, and their low weight and flexibility made them easy to include with cereal boxes, magazines, books or,

Cherry-picking from 'holy' books

That's all they do, isn't it? I would get so tired of having to do that all the time, wouldn't you? Why not just write a completely new 'holy' book and get it over with once and for all.

yay!

Thee tips

(update)
Waarom jult nooit dik wordt? Omdat hij zoveel thee drinkt ;-) Check out Jelle's feiten over Afvallen met thee.

Bij de xenos hebben/hadden ze een Chinees type thermoskan voor 2 liter te koop. Groen, zilverkleurig of roodkleurig model, met glazen theesmaakvriendelijke binnenwand en een met stof afgewerkte dop (dus geen rubberen, houten of stalen shit). Chinezen weten hoe je thee hoort te zetten en dat merk je. Die houdt thee echt lekker en heet voor 24 uur als het moet. Voor mijn huidige favoriet, een isoleerkan, zie Thee voor watjes. Vóórdat je het theehoudend medium vult met thee

Do not Reply

Een trend van de afgelopen 10 jaar, om als corporatie discussies te smoren door mensen berichten te sturen zonder een antwoord mogelijk te maken. Hierbij hanteert men de non-logica van de eeuw:
Communicatiemedium x wordt gebruikt om te vermelden dat communicatiemedium x niet gebruikt kan worden door de afzender voor het verdere verloop van communicatie aan en van de afzender (die dus zojuist communicatiemedium x heeft gebruikt om dat te vertellen, waaruit blijkt dat communicatiemedium x wèl gebruikt kan worden voor communicatie met de afzender);

Opzeggen opzettelijk moeilijk

Why am I not surprised?

On Sun, Mar 23, 2008 at 2:26 AM, csbomail.nlmb orange-ftgroup wrote:

> Geachte heer/mevrouw,
>
> Bedankt voor uw mail.
>
> Een abonnement kan alleen schriftelijk opgezegd worden.
> U heeft een opzegtermijn van 3 maanden.

Dus even recapituleren;
U vertrouwt mij volkomen met het online 'secure' veranderen en zelfs uitbreiden van diensten en deel-abonnementen bij orange, maar u vertrouwt mij niet als ik via diezelfde secure line wens op te zeggen?
Wat een complete beduvelarij en nonsens weer zeg. Nog een extra reden om zo snel mogelijk van mijn abonnement af te komen!

> U dient hiervoor een brief te sturen naar:
>
> Orange klantenservice
> Afd. Correspondentie
> Postbus 5127
> 6802 EC Arnhem

Stuurt u mijn mail (deze) maar door naar die 'Afd. Correspondentie'. Of lopen ze daar nog dermate achter dat ze geen e-mail kunnen lezen, en hun eigen secure website niet vertrouwen? Waarom bouwt u niet gewoon een knop in uw website waarop staat 'Stopzetten abonnement'? U biedt immers ook knopjes voor het bevestigen van het wijzigen van abonnementsbedragen, of zelfs het stopzetten van bepaalde diensten binnen mijn bundel.

> In de brief moet vermeld staan:
>
> Uw naam, adres en telefoonnummer, en voorzien zijn van een handtekening

Aha, een handtekening is plotseling meer waard dan een secure online verbinding? Als het om uw winst gaat dan is het allemaal heel makkelijk om die per ongeluk via internet te vergroten, maar als het om uw verlies gaat, dan moeten mensen ineens postzegels gaan kopen. Schande!

Groetend,

Julius

Mouw van mijn ochtendjas per ongeluk in de thee gedoopt

Zo, weer hoog tijd om een zooi info de wereld in te gooien.

Wat tips m.b.t. Mozilla Firefox: Config Mania, waar je in feite de about:config handig mee aanpast. Andere Add-ons die ik kan aanbevelen; AdBlockPlus, Stylish, Sage, WindizUpdate en FireFTP (als je geen TotalCommander gebruikt). Voor de meeste geldt dat je hun websites moet toestaan een popup te openen, maar als ik dat al moet gaan uitleggen denk ik niet dat je dit nog leest. Ook is het aan te bevelen om niet gebruikte extensies te wissen, en, zonder firefox te hebben runnen, uit je profile folder de prefs.js file te openen met een text-editor (notepad of zo) en op te schonen, en je extensions.cache, extensions.rdf en extensions.ini te wissen (worden weer opnieuw aangemaakt).

Dan;
Niet dat ik graag wil dat mensen de wet te overtreden, maar omdat het betere versies van Windows XP (32 bit) zijn dan die welke MicroSoft aanbiedt, althans voor de groep waar ik toe behoor. Daarom:
Windows XP Pro Performance Edition, february 2008, English
Handige driver-disk. Of, wat ook kan:
Windows XP Pro including drivers and other languages..
Een andere optie, zoals hier reeds beschreven, is een Tiny Windows release van grote vriend eXPerience. Of, als je 64 bit nodig hebt, check here.

Black Dragon

You Black Dragon, born in year of Red Horse. So you equivalent to Male Water.
Weet ik dat ook weer ;-) Altijd handig voor als je jezelf onder wilt laten tatoeëren, en nog beesten zocht voor een passend logo. Uiterst vermakelijk ook, die Free daily Chinese horoscopes. Ik ben trouwens 100% vrij van tatoeages en/of piercings, al sinds the year of the red horse.

Anne Frank Reünie

Voordat ik naar Oldenzaal verhuisde toen ik 12 jaar was, woonde mijn moeder in Amsterdam (waar ik nu ook woon), en zat ik daar destijds op de 6e Montessori basisschool Anne Frank, in de Niersstraat (ja, met dubbel s). Mocht je daar ook op hebben gezeten, dan is er een reunie! Zoiets kost tegenwoordig meteen 12 euro 50, want je MOET hun duur gedrukte jubileumboek krijgen. Kon geen pdf-je zijn. Daar gaan al die bomen dus weer. Anyway, inschrijven dus. Vertrouwen doen ze niemand meer, dus pas als je vooraf betaald hebt mag je naar binnen. Is het eigenlijk wel gezellig, zo'n reunie?

Ik moet altijd denken aan Grosse Pointe Blank, jeweetwel, the movie of my generation. Als ik in de U.S. of A . geboren en getogen zou zijn, dan waren John Cusack en Jeremy Piven mijn beste vrienden, en had ook ik een rolletje in die film gehad gehad, no doubt about it. ;-)

Aubergine

What an amazing vegetable! I love baked aubergine. Melanzane parmigiana kicks some serious ass.