Lieve arabieren, amerikanen, fransen of koreanen

Kunnen jullie na het zomer-reces een flinke bom op Lange Poten nummer 4 (Den Haag, Nederland) gooien? Dinsdagmiddag uur of drie zijn de ergsten wel aanwezig.
Niemand zal boos op jullie zijn. Alvast bedankt.

Motieven zijn er plenty;
1) Meerderheid van de kamer vóór het *gedwongen* laten afgeven van DNA van *niet* verdachten (aan idioten).
2) Minister Donner (Justitie) wil dat er op het verheerlijken, goedpraten, bagatelliseren of ontkennen van terreur gevangenisstraf komt te staan. Hij stelt een maximumstraf van één jaar voor.
3) Ze begrijpen daar nog steeds niets van internet, kijk maar.
4) En sinds we weten dat het CDA graag Bush pijpt gelden deze redenen ook.

Main-Stream Media verzaken weer eens

Niet om 't 1 of ander, maar het is nog steeds niet bewezen dat het in Londen wel om 'moslim-extremisten' gaat.
Mooi voorbeeldje hier;
“I first saw my photograph on Channel 4 [British TV network) and I was terrified,” Hasib Hussain, the teenager said in the interview with the ARY network on Thursday.
“I didn’t want people looking at me saying ‘hey, you are supposed to be dead’,” he said, “or someone saying that there goes the London bomber.”

Ook erg goed is dit artikel.
En dan dit, de metro daar: - Toch worden er ramp-oefeningen gehouden op de ochtend van de aanslagen, en juist op díe stations waar de aanslagen plaatsvinden. Oh really? Ik geef Alex Jones zelden gelijk, omdat hij streng gelovig is, maar hier heeft hij echt een punt.

Let op hoe weinig, if at all, de main-stream media hier over berichten;
"The policeman said 'mind that hole, that's where the bomb was'. The metal was pushed UPWARDS as if the bomb was underneath the train. They seem to think the bomb was left in a bag, but I don't remember anybody being where the bomb was, or any bag"
Oftewel; Zou de bom ONDER de trein hebben gezeten? Of was de explosieve kracht zo groot dat die dergelijk metaal naar zich toe trok vanwege een vacuum? Ik wil daar wel eens een expert over horen en zien op TV, die de crime-scene heeft onderzocht. Waarom horen we die niet?
Wie geloof je meer in dezen, getuigen, of de 'license to kill innocents police squad' en MI5 ?
Waarom is men toch zo bang voor de feiten? Is het 'ongepast' ofzo om hier fatsoenlijke journalistiek te plegen? Net als met 9/11 zijn de gegevens die we uit de media vernemen zo vaag als maar kan. Is dat werkelijk nodig? Waarom moet er bewijsmateriaal achtergehouden worden? Lekker makkelijk, om alles te verbergen onder het mom van 'onderzoek naar daders', zeker als ze er weinig kunnen vinden!

Die hele London zaak stinkt.
Ik zou het wel weten, als main stream media, en hier verhalen uit halen.

U wordt geacht de wet te kennen

Yeah well; Drop 'm eerst maar eens bij me in de brievenbus dan!
(want logisch zijn de regeltjes in uw wet voor mij niet meer..)

Overigens droeg die onschuldig doodgeschoten Braziliaanse hacker en electricïen GEEN rugzak en geen dikke winterjas zoals je overal hoort. Zijn jas was 'somewhat padded', meer hebben ze niet. Voor een Braziliaan was het niet eens zo warm. Sterker nog, misschien had hij wel koorts, of geen geld voor een andere jas. Getuigen ontkennen dat hem werd gevraagd te stoppen toen hij wegrende, en hij rende van ze weg omdat de 3 achtervolgers geen uniformen droegen en knap eng op hem overkwamen, vooral die ene met zijn pistool. Vooralsnog is zijn enige 'misdaad' geweest om bij het verkeerde adres naar buiten te lopen..

You know what Jack London said: "The police are the natural enemy of the working man."

Plainclothed special police shoot man seven times in th head while holding him down and they can't tell us why? When did the public executions begin?

Het Schijnveiligheidsbewijs

The new and improved policestate's cashcow: De identificatieplicht. Zo heeft men je hier het liefst; Als een aan de wet gehoorzame robot-achtige meelopert, die straks zonder tegenstribbelen een chip laat implanteren om nog voor ziekenfonds-verzekering in aanmerking te kunnen komen. En oh ja, de chip bevat toevallig ook opslagruimte voor meer data dan alleen de medische, maar ach, de chip blijkt gelukkig te reprogrammeren bij de vriendelijke Marokkaan op de hoek; Kost je straks maar 50 euro om de data op je implant naar wens aan te passen. Dat wordt lachen met die ID-plicht!

Search Engine hack

You gotta love the internet, when it loves you back like that ;-)

(So finally they found out who's the best looking guy in the world ;-)

Dutch Yes Men ?

Je moet natuurlijk niet sollen met een populaire website, want dan krijg je dit.
Mij is vanochtend (per email) serieus gevraagd of ik soms iets te maken had met het valse persbericht over samenwerking tussen Versatel, Talpa en Deutsche Telekom. Ik weet wel waarom dat is, want ik zie zulke dingen graag gebeuren, en heb me er wel eens schuldig aan gemaakt samen met mijn neef. Niet vanwege het gesjoemel met aandelen (heb ik niet) of om er rijker van te worden, maar om mensen te wijzen op het feit dat dingen in het leven geen reden hoeven te hebben om gedaan te worden. Met mijn neef heb ik me vaak ingezet voor dingen die als gevolg hadden dat mensen, helemaal in de war, dachten; "maar waarom doet iemand dat?" En dat was dan ongeveer de komische kick. Het duo Yello hield zich ook graag bezig met onzin voor en om niets. Hun motto luidde toen "als het leven geen aanwijsbaar doel heeft, dan hoeven onze acties dat ook niet te hebben".
Vorig jaar zag ik de film The Yes Men, een docu over een groep mensen (gesponsord door onder meer Herb Alpert, jeweetwel, die van Rotation) die zich voor heeft gedaan als the World Trade Organization, en zichzelf als WTO opdoekt. Ik heb me rot gelachen. Een aanrader voor mensen die de humor van bizarre impersonificaties kunnen verdragen.

Ander beeldmateriaal wat ik kan aanbevelen is de online (te downloaden) onafhankelijke soap Uncle Nagy's House. Geen subtitles, dus alleen voor mensen die goed amerikaans verstaan met een hoofdtelefoon op. Zelf zeggen ze: Uncle Nagy's House is an independent sitcom about a bunch of people who live in a wacky house owned by a guy named Uncle Nagy, and it's probably the greatest achievement of mankind thus far.
Absoluut hilarisch, soms keihard en vreselijk goor, maar vooral allesbehalve zinvol of logisch. With the amazing Meghan Ansbach and Jon Tomlinson.


update 15 juli: Als ik achter dat persbericht zou hebben gezeten, dan zou ik het opsporen minder makkelijk hebben gemaakt voor de Big Cojones With Big Money (die over "reputatieschade" e.d. lopen te schreeuwen), door rustig via ssh en lynx achter 2 foreign zombies de mailer van shitzooi.nl te gebruiken..

Hard Disk ervaringen

Gisteren is er weer een disk ziek geworden. Het arme ding begon hele rare up-spin en down-spin geluiden te maken, en is nu alleen in koele staat bereikbaar, zodra die opwarmt is het voorbij met de pret. Hopeloos, dergelijke storingen. Het heeft me bijna 2 etmalen en een boel in/uit geschroef gekost om alle data er netjes vanaf te trekken, om de inhoud te redden. Uiteraard gebeurt dit een maand buiten de garantieperiode die IBM/Hitachi op deze Deskstar 120GX verleende. Hiermee moet ik alwéér een merk afschrijven t.o.v. Western Digital, wat het met vlag en wimpel wint van alle andere merken, vooral in levensduur en betrouwbaarheid. De verschillen zijn groter dan ik altijd dacht, waar WD een disk rustig in te hete machines stil 7 jaar lang laat draaien, sterven anderen een vervroegde dood onder exact dezelfde omstandigheden. Seagate is voor mij het bad-sector merk, Quantum (nu Maxtor) is voor mij het goedkope-bouw merk (broken pins, slecht plastic, lawaai), van Maxtor heb ik al menig maal een vervangend exemplaar gekregen omdat ze plotseling na een paar weken rare geluiden gingen maken en/of haperden, de RMA wordt dan wel netjes afgehandeld, maar het is vervelend en kost veel tijd. Samsung schijnt ook een fijn HDD merk te zijn, maar ken ik niet lang genoeg om er een oordeel over te hebben.
Een mens ontwikkelt trouwens een soort extra zintuig waar het om hard-disk troubles gaat. Moeilijk uit te leggen, maar meestal voel ik 't aankomen. Alsof ik helderziende gaven heb waar het om sneuvelende computer-hardware gaat, want dit met die IBM verraste me in het geheel niet. WDC is de absolute winnaar, na toch flink wat jaartjes data-opslag-ervaring.
Spijtig voor de rest, maar ik koop voorlopig geen ander merk meer..

Vreselijk domme gasten.

Echt heel erg dom weer, die lieden die dat geknoei in Londen op hun geweten hebben. Ik stoor me dan ook mateloos aan die zogenaamde experts die dit "intelligente mensen" en "doordachte acties" durven te noemen. Wat een onzin! Als er iets dom is, dan is het dit. Want wie hebben ze ermee?
Een paar (relatief arme) onschuldigen in het openbaar vervoer. De rijke 'belangrijke' mensen zitten veilig in hun dure auto's, bunkers of hotelletjes, dus die raak je er echt niet mee. Die voelen er niets van. Hoeven alleen maar medelijden te veinzen. Ergo: Alles aan die aanslagen is volkomen zinloos, nutteloos en dom. De aanslagplegers zijn de domste mensen die Londen kent; Bloody retards met onderontwikkelde hersens en sterk achterhaalde middeleeuws debiele standpunten. Alle Engelsen weten dat nu zeker.

Plus dat iedereen op aarde een nog grotere hekel gaat krijgen aan alles wat maar met religie (vooral de islam) te maken heeft. Of was dat ook de bedoeling? De conclusie is namelijk dat gelovigen heel erg dom bezig zijn. Stupide acties als dit onderstrepen die gedachte, en dus zal de aanhang voor een geloof (de islam, met name) alleen maar slinken. Dit is derhalve GEEN overwinning voor die reli-freaks, maar een ernstig verlies, ze zullen hier zwaar onder lijden. Terecht, want welke gek gelooft er nou nog in een allah? Enige wat men ons wil laten geloven is dat er uit naam van een paar halve gare zandvreters aanslagen worden gepleegd (op notabene veel van hun eigen aanhang) in het o.v. van een grote stad. Hoezo "intelligente doordachte acties"? Laat ons niet lachen!

Dan heb je natuurlijk ook de experts die menen dat we er weer allemaal aan herinnerd worden hoe belangrijk de war on terror is. "En da's best belangrijk! Vraag maar aan Bush en Blair."
Juist niet, zou ik zeggen, want alweer blijkt dat die war on terror geen ENKEL aantoonbaar effect heeft gehad tot nu toe. Men mag zich alleen maar nog meer gaan schamen dan men al deed, dat men dit zogenaamd niet zag aankomen, en niet kon voorkomen.

De enige echte oplossing.

Iets wat ontelbaar veel problemen in onze maatschappij in 1 klap op zou lossen; Een basisinkomen.
Politiek Den Haag blijft maar blèren dat het vervelende werk zou blijven liggen als we een basisinkomen invoeren. Da's een hele laffe manier van toegeven dat je als rijke machthebber niet bereid bent betaald te worden naar hetgeen je doet! Voer je een basisinkomen in, dan dwing je alle werkgevers (en de staat) namelijk om zware banen eindelijk weer correct te belonen. Daardoor krijg je meer mensen die het werk dat ze doen met plezier doen, omdat ze het kunnen en willen voor dat geld. Het voorkomt bijvoorbeeld ook die overbetaalde "ik kan het maar net" managers op de verkeerde plek, daarvoor in de plaats komen gemotiveerde geschikte werknemers die minder fouten maken, minder projecten laten mislukken, meer tijd hebben om na te denken, beter doen wat ze moeten doen, en dus geld besparen en economisch succes veroorzaken.
Wat het afschaffen van de peperdure firewalls van de werkloosheidsindustrie zou opleveren is ook niet mis. Wie heeft er nu werkelijk iets aan het bestaan van dat CWI en UWV? Die betuttelings-instituten waar men eigenlijk niets anders doet dan mensen toetsen op hun vermogen om te liegen over hun capaciteiten, en naar aanleiding daarvan al dan niet een bewijs van inschrijving 'verleent'. Het krabbeltje van die slavendrijvers is nodig om jou als burger van dat (zogenaamd nog bestaande) sociale minimum te verzekeren. In plaats van dat je zo'n sociaal minimum gewoon instelt als plicht, als iets waar de staat aan hoort te voldoen, moet iedereen moeilijk half de boel gaan belazeren om te kunnen gehoorzamen aan de meest krankzinnige bolwerken van gebakken lucht en constructies die gemaakt lijken te zijn om uitbetaling van dat sociaal minimum aan de burger te allen tijde te voorkomen.
Zo schafte men onlangs het recht om met terugwerkende kracht je huursubsidie op te eisen af. Stel dat je op 1 juli huursubsidie aanvraagt, dan krijg je pas vanaf 1 augustus huursubsidie, want je bent dan zogenaamd net te laat voor juli. Vreemd genoeg wordt er voor het recht op huursubsidie wèl gekeken naar het huidige inkomen. Dat het in juli al laag genoeg was voor huursubsidie, dat doet er plotseling niet meer toe. Helemaal frappant is de constatering dat je bij de aanvraag van huursubsidie nergens meer je inkomen hoeft op te geven, en dat alleen je sofinummer volstaat. Ho, wacht eens even, we weten tòch al wat de burger verdient, maar we doen alsof we niet weten hoeveel de (in geld omkomende) woningbouwverenigingen van hun klanten aan huur verwachten, laat staan dat we de burger tijdig zullen inlichten over het bestaan van die huursubsidie? Hypocrisie ten top. Selectieve database-koppeling (ten gunste van de staat natuurlijk). En dan hopen dat de burger nog gelooft dat men het geld voor een basisinkomensregeling niet zou hebben.
Nu kost de sociale zekerheid voor 18 jaar en ouder meer dan 160 miljard euro per jaar. Dat is voor ongeveer 10 miljoen mensen. Als je uitgaat van een basisinkomen van 800 euro per maand dan kost dat 800 x 12 x 10 miljoen = 96 miljard euro per jaar. Dat is minstens 60 miljard euro per jaar goedkoper, en miljoenen mensen die gelukkiger leven. Wat er werkelijk achter zit is dus niet dat het te duur zou zijn, maar dat de overheid dan haar controle op de burger grotendeels kwijt is; Machtswellustelingen die het leuk vinden om voor goden te kunnen spelen, en langs die weg hun te hoge inkomen kunnen laten bestaan dus vooral. Discrimineren mag niet, maar over verdiensten naar "IQ" mogen we het stilletjes niet hebben; Waarom zou een gemeentewerker honderden malen minder moeten verdienen dan een directeur van een concern? En bespaar ons dat gelul over verantwoordelijkheden, want daar is zijn capaciteit ook naar. Althans, dat zou die moeten zijn. Laat maar eens zien of je wel recht hebt op dat loon, probeer het bedrijf maar draaiende te houden door die bonusjes te verschuiven naar de mensen die echt werken. Durf dat basisinkomen maar eens in te voeren, en het werk eerlijker te verdelen.

ZorgVeroorzakers

Tot mijn verbazing vond ik gisteren (zaterdag 2 juli) deze brief bij mijn post, waarin Agis mij verzekert van grote zorgen. Het moet maar eens afgelopen zijn met dat voetstuk waar die verzekeraars gebruik van maken. Ze doen alsof we alléén maar blij mogen zijn dat ze bestaan; Meneer, u zou maar zorg nodig hebben! enzo, terwijl ze meer dan 500 euro per jaar van me vangen, en daar welbeschouwd bar weinig voor teruggeven, en dan nog gaan dreigen (want zo komt het over) zomaar uit het niets verzekeringen te be-eindigen. Like, WTF?
Ik heb op die brief dus net gereageerd via hun website, en heb ze het volgende geschreven onder de menu-keuze "Klachten":

Aangaande uw brief van 28 juni (die heeft er overigens 4 dagen over gedaan eer die bij mij in de bus lag), waarin u dreigt mijn verzekering stop te zetten.

1. Ik heb de afgelopen maanden geen "Verzoek om informatie" met een vragenlijstje van u mogen ontvangen, en derhalve ook niets teruggestuurd.
2. Ik ontvang zo veel tegenstrijdige berichten en spam van uw bedrijf, dat ik heus niet alles op de letter zal gaan lezen. Hoefde ik vroeger met ZAO ook nooit.
3. Sinds wanneer is mijn verzekering bij u, waar ik veel voor betaal, plotseling Opt In geworden, en schrijft u zomaar mensen (die keurig betalen) uit?
4. Stel dat ik op vakantie zou zijn (niet ongebruikelijk in deze periode), dan zou ik er bij thuiskomst achter komen dat u mij uitgeschreven zou hebben!?! Wat is dat voor truuk om mensen geld af te troggelen? Wat is dat voor ZORG?
5. Ik weiger met uw dure telefoonnummer te gaan bellen voor een probleem wat u zelf de wereld in heeft geholpen. U krijgt naar mijn idee al voldoende betaald voor hetgeen u doet. Wat doet u eigenlijk, anders dan mij een pasje geven?
6. Dit invul-formulier op het web zeurt non-stop over een maximaal aantal letters wat ik hier zou mogen neertypen. Ik zou er ZIEK van worden, dan kunt u misschien eindelijk eens wat zorg verlenen in plaats van veroorzaken!