Impress her with a cheap ro lex around your lAr ge d^ic k

Those stupid spammers could at least try to be funny, and learn to use their imagination.

Voodoo

Naast onder andere Pien en Joey, ken ik ook nog Sanne, waarvoor ik bij deze graag wat reclame maak. Ze heeft namelijk een prachtstem, luister maar eens naar deze (internet exclusive!) cover van Rory Block's Lovin' Whiskey (a.k.a. de alcohol maakt meer kapot dan je lief is song ;-)
Voodoo speelt 20 mei 2005 in het voorprogramma van de Golden Earring, waar ze natuurlijk apetrots op is. Volgens mij behoort een wereldwijd succesje voor deze rockformatie tot de mogelijkheden. Het zou trouwens mooi zijn als ik dat CD-tje mocht afmixen :-)

Waarneer kijk jij nou is na jou meel?

Ik vindt dat het modem, die toendertijd de enigste oplossing was, veel vaker een opstart-mogenlijkheid boden daarvoor. Na mijn mening daarintegen zijn er een aantal wie dat ook ter aller tijden deden maar dat men in feite alleen een soort poging gemaakt heeft daarvan het schematies over te nemen, waardoor deze op zich eigelijk gewoon overnieuw die mogenlijkheden bied.

( NB: Dit bericht is samengesteld uit hedendaagse taalfouten gevonden in diverse fora op internet. )

E-mail from BushDear Mister Thyssen,

Thank you for understanding how vital the Iraq war is for training the US military. Previously the armed forces were limited to "play war" in exercises that were of little value. Now with real opponents they are mastering urban warfare. Our troops are rapidly becoming as savvy as the terrists.

The American public cannot imagine the value this action has in developing new weapons, new tactics, and in creating highly alert leaders who can teach other troops. Your website shines as a beacon of understanding and support for my second term Presidency in which we will cut the balls off both Korea and Iran. Laura and I would be pleased to have the site admin over for dinner one of these days.

Sincerely,

George W. Bush

PS The VP sends his "atta-boy" congrats.

Power Ball

Een veelgehoorde reactie in deze verwarde wereld is "klagen kunnen we allemaal, maar bied je ook oplossingen?" Zowaar, uw held jult is daar inderdaad naar op zoek.

Als je hier komt wonen en leven, dan moet je beseffen dat ruim 40% hier ongelovig is, en dat je het incasseringsvermogen van kinderen die je hier opvoedt daarop aanpast, dat je ze daarvoor klaarstoomt. Ouders met hun zieke hoofden in gevaarlijke boekjes vergeten dat te doen. Daarom zijn er mensen in de media, mensen die films maken, die schrijven, die wakker schudden en waarschuwen: Pas op! Er zijn mensen die anders denken dan jij, je leeft niet alleen op deze wereld, en als je kind dat niet leert, dan krijg je problemen!

Toch hoor ik telkens mensen roepen:
"Regelmatig shockeerde hij de islamitische gemeenschap met felle uitspraken over de islam. Maar hij gaf ook stof tot nadenken."
Terwijl het moet zijn:
"Regelmatig shockeerde hij de islamitische gemeenschap met felle uitspraken over de islam. Dat gaf die gemeenschap veel stof tot nadenken."

We leven in een wereld die kritische geesten niet genoeg op waarde weet te schatten. Lastige mensen doen nooit wat hoort, bekijken de zaken vanuit een eigen perspectief, dwingen tot nadenken, tot her-ijking van vaststaande ideeën, en moeten daardoor zelf ook nog eens over een flink incasseringsvermogen beschikken, want ze weten dat wie kaatst, de bal kan verwachten. Als het goed is leren wij dat als kind; Je kunt mijn playmobiel-poppetje wel jatten als je bij mij thuis speelt, maar dan weet je dat ik bij jou thuis iets terug ga jatten, bij voorkeur een mooier playmobielpoppetje dan je van mij gejat hebt. De ruimdenkendheid van onze internationaal georiënteerde maatschappij ten spijt, is dit geen algemene instelling. Sommigen menen dat ze nooit een playmobielpoppetje van je hebben gejat, terwijl jij zeker weet dat dat wel het geval is. Sommigen vinden dat je dood mag als je het lef hebt een playmobielpoppetje van ze te jatten. Weer anderen menen dat je geen playmobielpoppetje terug moet jatten, want dat je dan nooit een einde maakt aan de onderlinge playmobielpoppetjesdiefstal. En dan was er ook nog ons grote voorbeeld Pippi Langkous, die zich nergens iets van aantrok, deed wat ze zelf wilde, en als godsdienst "vrijheid" leek te belijden. En als Pippi zelfs mocht schelden tegen (en klagen over) oom agent, dan mochten wij onze playmobielpoppetjes terugjatten als we dat wilden. En als we daar vragen over stelden, dan hoorden we van onze ouders: Stel je niet zo aan, jongens. Niet zo zeuren. Kennelijk was het allemaal niet zo belangrijk in de grote-mensen-wereld...
Niets bleek minder waar.

Als ik kijk naar de toekomst, dan gaat het niet om moslims tegenover ongelovigen, maar om gelovigen tegenover ongelovigen! Bijbels en goden passen niet lang meer in deze wereld, vroeg of laat zal dat explosies in de samenleving opleveren. Wij zijn geen religieus volk (meer), wij hebben geen goden meer nodig, en we willen geen tijd meer besteden aan gedateerde verhaaltjes waar niets van klopt, en waar niemand het over eens kan worden. Niet dat godsdiensten meteen verboden moeten worden, maar er moet goed nagedacht worden over de gevaren die schuilen in woorden uit vervlogen tijden. De aarde is niet meer plat. Leugens en fabeltjes kunnen niet langer worden gepredikt als waarheden, ze staan recht tegenover een technologisch hoog ontwikkelde beschaving als de onze. De meeste mensen in ons land weten dat allang, maar ontkennen dat, houden hun hoofden in het zand, omdat hen daarvoor de kans geboden wordt; Kerken blijven staan en schermen zich af, en desnoods bouwen we er nog een moskeetje bij.
Volgens mij moet je extremen in de kiem smoren, en die vind je in het bestaan van de godsdienst in de hoofden van slecht (beperkt) opgevoede mensen. Een koran hoeft niet verboden te worden, maar er moet wèl BIJ verteld worden hoezeer het om meningen en visies uit de middeleeuwen gaat, die niet meer van toepassing zijn op de huidige gesteldheid van ons als levend wezen, visies die niet gewaardeerd zullen worden door de bewoners van dit land, bewoners die wetenschap en ontwikkeling een warm hart toedragen (omdat ze heel goed weten dat daarin de oplossingen schuilen voor survival op deze vergankelijke planeet met al haar energie- en klimatologische problemen..). Het stilstand-denken van de Islam is wat dat betreft een extra zwaar obstakel, maar ook de gevestigde orde der katholieke bisschoppen kan natuurlijk nooit tegen enig verlies. Religie ontzegt zichzelf een voortschrijdend inzicht. En ik vrees dat er een heleboel radicale dingen moeten gebeuren eer men echt wil luisteren, eer men durft te gaan opvoeden MET zelfspot en zelfkritiek, en men in staat zal zijn zichzelf (of het leven) niet meer zo serieus te nemen. Hoe kun je iets lasteren dat niet bestaat? Als "God" een deel van je persoonlijkheid is, is dat een teken van onvolgroeidheid van die persoonlijkheid, zou ik denken. Een geloof is eigenljk gebakken lucht. Een hoog ontwikkelde en progressieve mensheid vereist mondiale unanimiteit, in ieder geval wat die gebakken lucht betreft. There is no other way. Ik zie het dan ook somber in voor deze planeet, want er lopen teveel mensen rond die weigeren te luisteren, die flat-out weigeren de benodigde kennis tot zich te nemen. Het beste zou eigenlijk zijn om met een kleine groep ongelovigen elders een nieuwe planeet op te bouwen. Zou wel eens de enige (maar onuitvoerbare?) oplossing kunnen zijn.

Oh, by the way, ik heb ook een Power Ball met speedometer gekocht, in navolging van mijn halfbroer Basil in Frankrijk, die mij met zijn Gyro liet kennismaken. Aan te raden, als je veel met je armen, handen, polsen en vingers doet.
* De hoogste rotatiesnelheid die ik er tot nu toe mee gehaald heb is 11772 RPM (29 nov 2004).

Potverdonner!

"The government ought to stay out of the prayer business." -- Jimmy Carter

De lafbekken gaan zich wel even aanpassen aan de relifanaten; CDA-man Donner lanceert verbod op vloeken en belediging van godsdienst. Terug naar de middeleeuwen dus. Wetgeving die speciaal moet worden ingevoerd om moslims niet boos te maken. En natuurlijk profiteren die hypocriete christenhonden er ook meteen van.
Gauw nog even "Allah weet het beter" kopen voordat het boek van Theo verboden wordt?
Allah beledigd? 10 jaar cel voor aanzetten tot haat. 1-0 voor de islam.
Wanneer komt het verbod op het onderwijzen van de evolutietheorie?
Mag ik nog vragen waarom er iets is, in plaats van niets?

Apologies accepted

De meeste Amerikanen zijn OK. Kijk maar! Je kunt ze bedanken.

Opa

Hannes de Graaf
Aanstaande zondag zal ik (op uitnodiging) de boekpresentatie van een biografie over mijn grootvader bijwonen. Johannes was de vader van mijn moeder, vandaar dat hij de Graaf heet. Hij heeft mij ooit mijn eerste electrische trein (Märklin HO) cadeau gegeven, dus zonder hem had deze site sowieso nooit bestaan. (Zonder hem was ik er natuurlijk al niet geweest, duh Julius, opletten!)
Zou ik daar als kleinzoon nou netjes in pak moeten verschijnen, of juist niet? Hannes zou zelf waarschijnlijk gezegd hebben: Ach Juul, onzin, al die franje, daar doen wij niet aan in onze familie.
En zouden alle groenlinksen die er komen mij reeds scheef aankijken om mijn Theo Van Gogh achtige stijl, soms? Ik zal Agnes vragen of ze samen met me op de foto wil ;-)

Landgenoten !

Duidelijk is dat Nederland haar mond aan het kwijtraken is. Mensen met lef en een grote bek, Herman Brood, Bart de Graaf, Pim Fortuyn, Rob Out, André Hazes, Willem Oltmans, Theo Van Gogh. Shit joh. Wat een geluk dus dat IK er ben, en zoals ik het blijf zeggen: Onkruid vergaat niet! ;-)

Hardstikke goed werk, die prachtige heiligschennis van Ayaan. Fuck alle bijbel-bootcamps en godsdienstige onderdrukking. Fuck alle reli-fascisten. En die paar brandjes en relletjes rond kerken her en der, da's allemaal reuze gezond voor Nederland. Voel het maar eens, dat de vrije wereld van de (gelukkige) ongelovige heidenen geen zin heeft om zich in te gaan houden. Gaat allen maar eens goed nadenken over de achterlijkheden van je strenge geloofjes. Dat kerken-gezeur kan niet genoeg belachelijk worden gemaakt. En dan doel ik op alle griezelige verafgoding, christelijke, katholieke, islam, who cares? Dat wij nu potverdomme moeten denken dat we gevaar lopen als we eens een filmpje maken of een collumpie schrijven, joh, sodemieter op! Wat willen ze eigenlijk? Dat we weer boeken gaan verbranden ofzo?
Theo was trouwens de enige die mensen als Eric Schreurs en Hein de Kort in een lang interview (een Prettig Gesprek) op TV bracht, en wie doet dat nu nog? Moet ik dat gaan overnemen? Wilt u mij op TV zien? Moet ik panel-lid worden?

Dat we willen emigreren kan ik me dus goed voorstellen. Nog wat persoonlijke tips: Naast Nieuw Zeeland, waarvoor het toelatingsexamen behoorlijk heavy is, zou ik Jersey en Guernsey (de kanaal-eilandjes, prettig als je niet zo van honden houdt), maar ook Canada, en Ierland (beetje winderig en rainy, rookvrije horeca waarvoor ik mijn pet afneem!), Frankrijk (de giga-supermarkten daar zijn echt geweldig, en de taal is relatief makkelijk), en zelfs Tenerife (goedkoop, paradijslijk klimaat, weinig insecten) aan willen raden.
Zodra de mooiste vrouw van het land zich geroepen voelt ga ik met haar mee.

Goed, ik zal proberen op te houden over Van Gogh, toch is het beste wat ik er de afgelopen week over gehoord heb dit programma, notabene bij de Nederlandse Moslim Omroep.

mononatriumglutamaat

Ken je dat, dat je een zak Lays Sensations Premium Potato Chips koopt met het plan daar lang over te doen omdat het relatief dure bijzondere chips zijn, en omdat je weet dat je er misselijk van wordt als je er te snel veel van eet, maar dan thuis meteen na het uitruimen van de boodschappentas de chips-zak aanbreekt, daar toch al teveel van neemt, je misselijk voelt en denkt "Waarom nam je nu tòch teveel? Nou ben je misselijk, gek!" en dan alsnog een paar chips uit de zak haalt, wetende dat je er nog zieker van wordt als je dat doet? Smaakversterkers suck.

The Van Gogh Conspiracy

Graag spreek ik bij deze het vermoeden uit, dat bij de AIVD al lang en breed bekend was dat het plan voor de moord op Theo bestond, en bij wie, maar dat men dat door heeft laten gaan. Carte blanche voor de pop die hem graag zou vermoorden. Nederland is onderwijl corrupt genoeg geworden, met haar "gedachtenpolitie van het oranjegoed" zoals Theo het noemde. Vermoord door de monarchen en de AIVD, en daarvoor hebben zij de gratis tool Mohammed B. gebruikt. Diverse vliegen in 1 klap:
- Nieuwe angst voor terreur gekweekt (dus gratis wetswijzigingen, godsdienst- en vrijheids-beperkingen)
- Lastige man (die weet hoe het zit, ook met Pim, want vadertje BVD) opgeruimd.
- Lastige groep criminelen makkelijker aan te pakken.

Meteen na de aanslag, toen ik hoorde dat de vader van Theo van Gogh ooit bij de BVD werkte ging er bij mij een belletje rinkelen, en draaide mijn gezonde wantrouwen overuren. Veel naar buiten gebrachte feiten komen op mij onwaarschijnlijk over. Als deze fundamentalist, die zogenaamde Mohammed B., de zaak zo goed en strak had voorbereid, en zelfs zo toegewijd was dat hij een reli-fascistische moord wilde plegen, dan was het de eerste suicide-killer bij wie het zelfmoorden mislukt is. Was het werkelijk zo lastig dat hij niet meer in staat was zichzelf om te brengen? En de politie zou hem in zijn been hebben geschoten. Was dat een gericht schot, of was dat een misser? Ook zie ik meteen een groot aantal verdachte overeenkomsten met de moord op Fortuyn. Beiden spraken zich heftig uit tegen Trix en het koningshuis (stiekem nog altijd het machtigste wapen in dit land, met de sterkste invloed op RVD/AIVD), en tegen de gevestigde politiek. Beiden genoten een steeds groter wordende aanhang, en werden alsmaar lastiger voor de heersende 'linkse kerk' (en media). Come to think of it, waarom horen we geen koning of koningin iets zeggen over Theo? Er vinden tientallen overvallen en moorden plaats in dit land, maar bij juist deze moorden is de politie in staat de verdachte onmiddelijk, bijna op heterdaad, te betrappen, alsof men om de hoek stond te wachten. Nu verwacht ik niet dat de politie betrokken is, dat is niet slim, die heb je nodig het spel naar de media toe te laten spelen in volle onwetendheid (Plausible deniability). Maar van wie had Het Corps toch al zoveel last en gedonder in de hoofdstad? Precies; Marokkanen. Deze Mohammed B. is de ideale marionet van ongeveer eenzelfde orde als de ware schuldigen achter de aanslagen van 11 september 2001. Onlangs nog de film 911 In Plane Site gezien, die toch heel aardig toont hoezeer we in de maling worden genomen. Er zijn torrents van in omloop, dat wil zeggen, je kunt 'm hier bijv. gewoon downloaden als je over ADSL of kabel internet beschikt, en deze software gebruikt.
Opvallend is ook de snelheid waarmee men aan het smijten is met extreme plannen om onze vrijheden in te perken. Dat de veiligheidsdiensten meer bevoegdheden moeten krijgen, dat politie meer moet mogen, dat er "een ommekeer nodig is in onze samenleving", dat we "te tolerant zijn", dat de "grenzen van de vrijheid van meningsuiting beter moeten worden afgebakend" en dat we ineens moeten "uitkijken voor te gevaarlijke uitspraken" etcetera. Het is de bedoeling dat wij allemaal (ook de Marokkanen) bang worden. Angst zaaien is HET middel om plotseling allerlei normaalgesproken moeilijk liggende wetswijzigingen erdoor te krijgen. The Bush Administration doet niet anders; Eerst het volk bang maken voor (verzonnen) terroristen (en voor alles wat anders is, zoals gay marriage - like we would care about such a crucially important issue in times of war!), en ze vervolgens al hun privacy en vrijheden 'gelegitimeerd' afnemen.
Oordeel zelf, don't believe the hype..

"Wie niet voor ons is, is tegen ons...",
"Je hoort bij ons, of je hoort bij hen"
waar heb ik dat eerder gehoord?
"Either you're with us, or you're with the terrists"

By the way, wie anders dan Van Gogh himself wist hoe het in elkaar zat rond de islam in NL; Zie hem hier.

hihi

Rigged

Oh well, don't say I told you so.

Huh?

Zie hier.

112De Van Gogh killing raakt mij meer dan ik dacht, want ook al was het een promoter van drugs, sigaretten en teveel eten, en zou hij sowieso te vroeg sterven aan een kanker; Juist om zijn anti-godsdienst acties kon ik vaak hardop lachen. Hij had namelijk groot gelijk. Wist u dat mohammedanisme het enige 'geloof' is dat de doodstraf stelt op eigen keuze? Mohammedanisme is zèlf puur heidendom: Ontstaan uit een vruchtbaarheidscultus. Dat de struikrover Mohammed de cult voor eigen militair gewin heeft aangepast doet daar niets aan af. Behalve dan het feit dat bij zijn meelopers de lange tenen kennelijk met een factor 10 zijn gegroeid...

Luister hier en HIER naar de laatste radio-interviews met Van Gogh, en lees hier zijn dodelijke columns, waarmee hij goedbewaarde geheimen van de èchte moslim verklapt. Overlopers, de onechte moslims, zijn degenen die beweren dat men de Koran verkeerd interpreteert. Echte moslims mogen dat niet doen. Daarom zijn ze hier, omdat ze in hun land van afkomst niet mogen zeggen wat ze denken en vinden, of omdat vrouwen daar al het werk moeten doen terwijl de mannen lui thee zitten te drinken met hun vrienden op het zonneterras. Deze nog in de middeleeuwen levende streng gelovigen moeten echt eens een keuze maken:
- Primitief en onbeschaafd blijven (maar dan ook geen gebruik/misbruik maken van door ons heidenen ontwikkelde technieken, zoals videocamera's of vliegtuigen), òf:
- Wakker worden en hun 'geloof' vaarwel zeggen, onze vrijheden toejuichen en een internet-aansluiting realiseren, en verder leren kijken dan de bekrompen humorloze krabbels van de vijfde colonne der geitenneukers.
Islam is eigenlijk meer oudewijvenpraat over zogenaamde Grote Overwinningen van Onoverwinnelijke en Moedige Helden die Zich Opofferden om In Het Paradijs Te Komen (want men had niets anders dan zand). Het opleidingsniveau van de biologische vader van de killer (die Mohammed B.) is waarschijnlijk aan de lage kant; Analfabetisme is in zijn land namelijk sky-high en het bijgeloof is er immens. Allahmahl dankzij het vertrouwen in terreur. En afwezigheid van het gebruik van de grijze massa: ratio. Islam is eigenlijk fascisme pur sang: een tribale terreur-organisatie van de territoriale clan van Mohammed, die geen enkel respect heeft getoond (en nooit zal tonen) voor andere culturen, andere volkeren of andere verhalen. Men zal blijven knagen aan de samenlevingen waar men nieuw binnenkomt, want dat is nu eenmaal de opdracht van het fascistoïde zwijn:

Verover dar el-harb ! Vernietig de ongelovigen !

Eén ummah ! Eén Kalifaat ! Eén Mohammed !


Of zoals men onder Hitler zei:

Ein Volk, ein Reich, ein Führer !


De Islam is (dus) geen geloof, maar een ideologisch systeem, gebaseerd op de mentaliteit die afstamt van de Bedouinen en door ZandPierlala Mohammed is vervolmaakt tot een mondiale terreurorganisatie. En de Qur'aan is een brainwash-manual voor kolkende bloed-eer en misplaatste (macho) superioriteit. Gezellig prachtig cultuur-goed, wat we vooral graag nog eens via megafonen over onze steden horen schallen "ggachmmalaaschlaga allaalahamagagaamaahagaas fatwa!" om ons te herinneren aan de terroristische dreiging van de 'moderne' sjaggerijnige wereldveroveraartjes. Moskeetje hier, moskeetje daar, met een jihad zijn ze dan gauw klaar. ;-)

Het zou tijd worden dat onze achterkamertjes-politici terugnemen wat ze over Fortuyn hebben beweerd, want alsjeblieft zeg, hij zou de staat hebben mogen aanklagen wegens smaad. Heeft 'ie niet gedaan (niet meer kunnen doen), omdat 'ie daar niet de persoon voor was (en wel wat beters te doen had). Vervolgens moet men eens ophouden met dat hoofd in het (woestijn)zand te steken en al het slechte op te blijven hangen aan de kapstok die 'extreem rechts' heet, terwijl we hoe langer hoe meer beginnen te begrijpen hoezeer Pim en Theo het bij het rechte end hadden. Als ik naar mijn eigen leven kijk, dan heb ik nog nooit last gehad van de 'rotzooi' die 'extreem rechts' aan het trappen zou zijn, de haat die deze beweging zou zaaien. Waar ik wèl merkbaar last van heb, dat is bijv. het feit dat het hier alsmaar voller en drukker wordt, maar dat men niet wil erkennen dat het hier te vol is (laat staan daar iets aan lijkt te doen), en dat ik veel dingen niet meer kan doen, omdat de zaakjes door allochtone aso's onveilig of onaangenaam gemaakt worden. Voor je het weet roep je een jihad over jezelf af, gewoon door wat woordjes neer te typen. Dingen als:
Profeet Mohammed was een perverse kinderneuker die 9-jarige meisjes de woestijn mee in nam.
Als ik dat wil zeggen of schrijven, dan doe ik dat. Ik weiger de treden naar beneden te volgen, die de cipiers van mecca voor ons hebben uitgestippeld.

More deaths

Apparently, enough Americans like their idiot president. Another 4 years of 'fun' and stupidity ahead of us. At least now he can go clean up his own mess.