12 jaar voor moord op bn-er

Had me voorgenomen er geen mening meer over te hebben en me te concentreren op mijn eigen lol met dit heerlijke weer, maar laten we het fenomeen "politieke moord" toch even uitdiepen;

Wat wij als onschuldige burgers begrijpen is dat wij serieus een afweging kunnen maken, namelijk of het doodmaken van een invloedrijk mens ons wel of niet 12 jaar van ons eigen leven waard is. Als dit een normale straf is voor (zelfs een politieke) moord, dan denk ik dat het eind zoek is, en de boodschap ongeveer zo opgevangen zal worden:
Heb je een hekel aan een bekende nederlander, dan kun je die gerust voorgoed de mond snoeren, zeker als je nog jong bent, want na 12 jaar ben je er vanaf, en je komt nog in de geschiedenisboeken ook. In die 12 jaar kun je naar filmnet kijken in de cel, beetje fitnessen, aan jezelf werken etc. Geweten (liefst slecht) is highly recommended, for strafduur-verkortings-purposes. (Als ik terugkijk naar bijv. mijn afgelopen 12 jaar, dan weet ik niet eens zo zeker of ik echt veel gemist zou hebben als ik die helemaal zou hebben mogen overslaan, maar dat terzijde.) Het ergste van alles vind ik dat die creepy eikel nog een vriendin heeft ook. Moet je toch wel heel stom zijn, als vrouw, om zo'n huurmoordenaar lief te kunnen hebben. Men durft het natuurlijk niet zo te brengen, maar the truth is out there, isn't it?

Mediacircus Iraq Faq

Ook ik heb mijn ietwat verouderde cu2-vragenlijst naar deze server verplaatst. Samengevoegd met de reeds bestaande FrequentlyAskedQuestions, oftewel; Nog meer lekker zware internetkost waar u helemaal niet op zat te wachten. Goed, alsof u wel zit te wachten op dat gezeur over Irak de hele dag door. Nee dan is dit beter, nietwaar? Sorry, maar het kan me niets meer schelen welke 'mensen' (one can hardly call 'em that these days) hoeveel andere 'mensen' met welke al dan niet bestaande chemische wapens (en met welke fictieve motieven) hebben vermoord. Dat is wat ze met dit mediacircus veroorzaken: Numbness for killings. Alsof mijn leven niet even weinig waard is als dat van een onschuldige Iraqi. Ik kan derhalve niet anders dan me hier compleet voor afsluiten. Dat is; Als ik niet door wil draaien op deze dolgedraaide kermis die planeet aarde heet. Ik heb wel wat beters te doen dan Operation Invasion of Iraq op de voet te volgen.

Oh ja; H., ik denk aan je.